betaalmethoden

retourneren betaalmethoden contactgegevens

Creditcards van MasterCard, Visa en American Express.

U kunt bij direect.de betalen met MasterCard, Visa en American Express creditcards. Wij accepteren creditcards uit Duitsland, EU-landen en Zwitserland. Wij ondersteunen de veiligheidsprocedures Verified by Visa en MasterCard SecureCode. De 3-D SECURE procedure biedt u nog meer zekerheid door het gebruik van een persoonlijke veiligheidscode, de SecureCode. Indien uw creditcard de 3-D SECURE procedure ondersteunt, wordt u na het invoeren van uw kaartgegevens via onze betaaldienstverlener Unzer en Klarna automatisch doorgestuurd naar een pagina van uw bank of spaarbank, op het uiterlijk waarvan wij geen invloed hebben.


Giropay
Makkelijk online overmaken: De online betaalprocedure giropay wordt aangeboden door meer dan 1.500 banken en spaarbanken. Op basis van online bankieren met PIN en TAN, kunt u gemakkelijk, snel en veilig betalen via online overschrijving. Het enige wat u nodig heeft om met giropay te betalen is een betaalrekening bij een deelnemende bank of spaarbank. Dankzij de integratie in online betaalsystemen zoals PayPal beschikt giropay over een groot netwerk van acceptatiepunten. Met giropay voert u uw online overschrijving uit in de beveiligde online bankomgeving van uw kredietinstelling. Dit garandeert dat gevoelige gegevens (PIN/TAN) alleen tussen u en de bank worden uitgewisseld. Derden hebben geen toegang tot persoonlijke account- en omzetinformatie.


Voorbereiding
In de e-mail die u ontvangt om uw bestelling te bevestigen, vindt u het totaalbedrag van uw bestelling alsook onze bankgegevens (IBAN + BIC). Nadat het totaalbedrag op onze rekening is bijgeschreven, worden uw goederen zo snel mogelijk verzonden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Indien wij binnen 12 dagen na ontvangst van uw bestelling nog geen betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling automatisch en kosteloos geannuleerd.

Wij bieden 3% korting bij vooruitbetaling
.


Factuur
Met onze partner Klarna is betalen op rekening gratis mogelijk. De gehele betalingstransactie wordt afgehandeld door Klarna GmbH. Veilig en gemakkelijk betaalt u uw goederen pas nadat u ze heeft ontvangen en gecontroleerd. De factuur wordt u per e-mail door Klarna toegestuurd. U heeft 14 dagen om de factuur te betalen.


Ontvangst.
Betaling onder rembours is een van de gemakkelijkste manieren om te winkelen bij direect.de en tevens een van de meest gebruikte betaalmethoden in de postorderbranche. Als u kiest voor de betaalmethode "onder rembours", betaalt u de goederen rechtstreeks aan de postbode. Momenteel accepteert de postbode alleen contant geld. Voor betalingen onder rembours rekent Deutsche Post/DHL een extra inningskost aan van 5,70 euro, die wij u reeds hebben meegedeeld in het bestelformulier


Onmiddellijk


U kunt alle artikelen met een geregistreerde leverdatum bestellen (vouchers en download producten uitgesloten).De verzending vindt plaats zodra wij ons van de goedkeuring van SOFORT GmbH hebben kunnen vergewissen en onder de voorwaarde dat alle artikelen beschikbaar zijn.De maximale bestelwaarde bedraagt 5000,00 euro.De SOFORT bankoverschrijving bestaat alleen in Duitsland en Oostenrijk.De verrekening van een creditnota met een bestelling is niet mogelijk.


Directe debitering

Om uw bestellingen te vereenvoudigen, kunt u deelnemen aan de handige automatische incassoprocedure. Het openstaande factuurbedrag zal van uw rekening worden afgeschreven en de goederen zullen zo spoedig mogelijk worden verzonden.